ინფორმაცია
Best Western Premier აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
სამუშაოს აღწერა:
1.1. იღებს დავალებებს აღმასრულებელი, დემი და სუ შეფებისგან;
1.2. ეცნობა ახალი კულინარიული დადგენილებებისა და კერძების მომზადების პრინციპებს;
1.3. იცავს სამზარეულოში ჯანმრთელობის და უსაფრთხოების სტანდარტებს;
1.4. კოორდინირებულად მუშაობს როგორც უმაღლეს შეფებთან ასევე მზარეულის პირველ და მეორე დამხმარეებთან;
1.5. ახარისხებს პროდუქციას.
1.6. დახარისხებულ პროდუქციას ალაგებს შესაბამის ადგილებში;
1.7. ასუფთავებს ნახევარფაბრიკატებისთვის განკუთვნილ ინგრედიენტებს.
1.8. ჰასპის ( HACCP ) ჰიგიენის სტანდარტების შესაბამისად ასუფთავებს ნახევარფაბრიკატებისა, ინგრედიენტებისათვისა და მზა პროდუქციისთვის გამოყოფილ ადგილებს.
1.9. ნახევარფაბრიკატებს ანიჭებს ვარგისიანობის ვადებს.
1.10. ნახევარფაბრიკატებს, ინგრედიენტებსა და მზა პროდუქციას ახარისხებს და ფუთავს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად.
1.11. იცავს ტექნიკური საშუალებების გამოყენების წესებს
1.12. იცავს მატერიალური ქონების მოხმარების წესებს
1.13. სამზარეულოს ტექნიკისა და მატერიუალური საშუალებების დაზიანების აღმოჩენის შემთხვევაში ინფორმაციას აწვდის დეპარტამენტის ხელმძღვანელობას
1.14. აწარმოებს პროდუქციის ხარისხის კონტროლს.
სამუშაო გრაფიკი: 5/2
სამუშაო გამოცდილება: სასურველია
გელოდებით მეგობრულ და გუნდურ გარემოში
დაინტერესების შემთხვევაში გადააგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV), ან დარეკეთ ნომერზე: 577 360036
Best Western Premier აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
სამუშაოს აღწერა:
1.1. იღებს დავალებებს აღმასრულებელი, დემი და სუ შეფებისგან;
1.2. ეცნობა ახალი კულინარიული დადგენილებებისა და კერძების მომზადების პრინციპებს;
1.3. იცავს სამზარეულოში ჯანმრთელობის და უსაფრთხოების სტანდარტებს;
1.4. კოორდინირებულად მუშაობს როგორც უმაღლეს შეფებთან ასევე მზარეულის პირველ და მეორე დამხმარეებთან;
1.5. ახარისხებს პროდუქციას.
1.6. დახარისხებულ პროდუქციას ალაგებს შესაბამის ადგილებში;
1.7. ასუფთავებს ნახევარფაბრიკატებისთვის განკუთვნილ ინგრედიენტებს.
1.8. ჰასპის ( HACCP ) ჰიგიენის სტანდარტების შესაბამისად ასუფთავებს ნახევარფაბრიკატებისა, ინგრედიენტებისათვისა და მზა პროდუქციისთვის გამოყოფილ ადგილებს.
1.9. ნახევარფაბრიკატებს ანიჭებს ვარგისიანობის ვადებს.
1.10. ნახევარფაბრიკატებს, ინგრედიენტებსა და მზა პროდუქციას ახარისხებს და ფუთავს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად.
1.11. იცავს ტექნიკური საშუალებების გამოყენების წესებს
1.12. იცავს მატერიალური ქონების მოხმარების წესებს
1.13. სამზარეულოს ტექნიკისა და მატერიუალური საშუალებების დაზიანების აღმოჩენის შემთხვევაში ინფორმაციას აწვდის დეპარტამენტის ხელმძღვანელობას
1.14. აწარმოებს პროდუქციის ხარისხის კონტროლს.
სამუშაო გრაფიკი: 5/2
სამუშაო გამოცდილება: სასურველია
გელოდებით მეგობრულ და გუნდურ გარემოში
დაინტერესების შემთხვევაში გადააგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV), ან დარეკეთ ნომერზე: 577 360036
სამუშაო გამოცდილება
პიროვნული თვისებები
ანაზღაურება
800₾ – 1000₾
თქვენ მიერ გამოგზავნილი რეზიუმე „პერსონალურ მონაცემთა დაცვის შესახებ“ საქართველოს კანონის შესაბამისად, შესაძლოა შეიცავდეს პერსონალურ მონაცემებს, მათ შორის, განსაკუთრებული კატეგორიის მონაცემებსაც.
თქვენს მიერ გამოგზავნილი რეზიუმე, შესაძლოა, არ იქნეს განხილული მოცემულ ვაკანსიაზე, სავაკანსიო მოთხოვნებიდან გამომდინარე, ან დარეზერვებულ იქნეს სხვა რელევანტურ პოზიციაზე.გამოგზავნილი რეზიუმე ავტომატურად გულისხმობს თანხმობას აღნიშნულ ინფორმაციაზე.
დაინტერესდით ვაკანსიით?
დაინტერესდით ვაკანსიით?
ადგილმდებარეობა
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვაიხილეთ აქტიური ვაკანსიები
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვათავისუფალი ბინები
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვაივენთები ბათუმში
ExpoBatumi
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვა